ASR Verzekeringen

Wij bieden verzekeringen aan voor Particulieren en voor Ondernemers / ZZP-ers.

Particulieren Verzekeringen :

  • Verzekeringen
  • Voordeelpakket
  • Sparen en Beleggen

Zakelijke Verzekeringen :

  • Zakelijke Verzekeringen
  • Voordeelpakket Bedrijven
  • Voordeelpakket HORECA

Over a.s.r.

Helpen door te doen

Sinds wij in 1720 onze allereerste verzekering verkochten, helpen wij mensen in Nederland. Met schade die ze oplopen. Maar ook als ze een inkomen nodig hebben of als er iets gebeurt met hun gezondheid. Als verzekeraar vervullen we graag deze nuttige rol in de samenleving.

Daarom ondersteunen we net zo lief organisaties en groepen die geen klant van ons zijn, maar wel wat hulp kunnen gebruiken.

Want al zijn we een groot bedrijf en hebben we meerdere merken, bij ons gaat het niet alleen om de winst. Mensen en bedrijven verder helpen zodat ze door kunnen gaan. Dat is wat ons drijft.

En dat bereiken we vooral door te doen.

Bij a.s.r. houden wij ons graag bezig met de kern van verzekeren: mensen helpen door te doen. Daarom geven wij, daar waar het kan, mooie initiatieven een steuntje in de rug. Of zetten we zelf projecten op om organisaties of groepen mensen te helpen.

Het Andere Bewijs

Met onze campagne ‘het andere bewijs' leveren we bewijzen van onze maatschappelijke betrokkenheid en ons duurzame investeringsbeleid.

Het belang van financiële zelfredzaamheid

1,4  miljoen huishoudens hebben te maken met schulden

Niemand wil te maken krijgen met schulden. Maar toch gebeurt het. Wist je dat 1,4 miljoen Nederlandse huishoudens schulden hebben? Waarvan er 700.000 huishoudens ernstig in de problemen komen? Daar willen wij verandering in aanbrengen door al aan jongeren te leren hoe ze slim om kunnen gaan met geld. Maar we kijken ook naar andere groepen die hulp kunnen gebruiken, zoals mensen met schulden of vrouwen die er plots alleen voor komen te staan.

Persoonlijk advies

Bij a.s.r. geloven wij in de kracht van de onafhankelijke adviseur. Want een adviseur die jou persoonlijk spreekt, die jou vragen stelt en ziet hoe jij reageert, kan veel beter inschatten waar jij behoefte aan hebt dan wij op afstand.

Duurzaam investeringsbeleid

Sticks vertelt samen met Katja Schuurman, Eddy van Wessel en Wanda de Kanter dat hij niet wil dat zijn premiegeld wordt geïnvesteerd in kinderarbeid, wapenhandel en de tabaksindustrie. Katja maakt zich sterk voor duurzame producten, gefabriceerd zonder kinderhanden. Eddy, oorlogsfotograaf, bezoekt al vijfentwintig jaar alle brandhaarden in de wereld en vertelt welke desastreuze gevolgen de wapenhandel heeft. Wanda, longarts, vertelt over wat ze dagelijks in haar spreekkamer ziet en over de gevolgen van roken wereldwijd.

Mensenwerk

Als er iets vervelends gebeurt – zoals brand, inbraak, ongeval of ziekte – wil je een verzekeraar waarmee je snel en persoonlijk contact hebt. Een verzekeraar die weet wat er speelt. Als er iets is, staan onze medewerkers voor je klaar en geef je maar een gil.

Meer Weten?