Bespaar Energie Zakelijk

Vele gesprekken met bedrijven, ondernemers en inkopers leerde ons dat het vergelijken van zakelijke energiecontracten lastig is en (te) veel tijd en moeite kost. Via HBG Financiële Dienstverlening vinden wij dat dit anders kan. Wij zullen ervoor zorgen dat u op simpele wijze het aanbod van leveranciers kunt vergelijken, waarna u direct het scherpste energiecontract in overleg met onze adviseur bij u op kantoor kunt afsluiten.

Belangrijk om aan u te vermelden: wij werken samen met een 100% onafhankelijke vergelijker.

Door ons betaalt uw bedrijf minder voor energie

Op onze vergelijker zullen leveranciers u hun scherpste contractaanbiedingen tonen, die direct via onze adviseur zijn af te sluiten. Via onze adviseur is het opvragen van offertes en onderhandelen niet meer nodig. U krijgt direct het scherpste aanbod.

Wat u ook nog eens minder moeite kost

In een paar kliks heeft u samen met onze adviseur een vergelijkingsoverzicht van alle aanbiedingen. Deze contracten zijn op simpele wijze te vergelijken. U kunt uw contract op maat maken en deze ook direct via onze adviseur afsluiten.

Het beste energiecontract voor uw bedrijf is onze passie

Wij geloven erin dat wij voor elk bedrijf en elke ondernemer het beste energiecontract kunnen regelen. Dit zien wij dan ook als onze (top)sport. Met onze kennis, ervaring maar vooral onze passie om het goed te regelen voor onze klanten, willen wij ook voor uw bedrijf het verschil maken.

Wij staan voor u klaar