DAK: collectief ondernemen sinds 1981
De coöperatie DAK staat voor de kracht van collectief ondernemen. Van onafhankelijke intermediairs die voordelen delen zodat ze de stormen van de tijd doorstaan. Dat gold in 1981 toen een paar intermediairs DAK startten. Dat geldt zeker in de dynamiek van nu en dat blijft ook gelden in de jaren die komen. Zo’n 1.500 samenwerkende intermediairs maken DAK. Samen zorgen wij voor een toekomst waarin onze leden samen sterk en onafhankelijk zijn. Zo blijft een optimale persoonlijke klantbediening gewaarborgd.
DAK gisteren: beschermen portefeuille
Een paar pioniers legden in 1981 de grondslag voor DAK om als zelfstandige adviseurs hun portefeuille te beschermen en om onafhankelijk advies te kunnen blijven geven. Al snel zagen ze de kracht van het collectief: hoe een coöperatie met afzonderlijke leden toegang tot de markt van verzekeringen en hypotheken kon krijgen. Zonder winstoogmerk inkoopvoordelen bieden en ondersteunen in de administratie met als fundament continuïteit, betrouwbaarheid en voordeel. DAK is het enige collectief van en voor intermediairs waarin ze als leden meedenken en meebeslissen.
DAK vandaag: toegang tot de markt, gemak en voordeel
De coöperatie is vandaag een organisatie met inmiddels zo’n 1.500 leden. Allemaal lokale ondernemers die in hun omgeving graag gezien zijn en met vertrouwen naar de buitenwereld kijken. Bij DAK vinden ze elkaar. Ze delen de voordelen van collectief ondernemen, zoals toegang tot de markt met meer dan 120 aanstellingen. Ook delen ze de voordelen van administratieve ondersteuning en collectieve inkoop die ze onder hun eigen naam kunnen aanbieden. Zo besparen ze tijd en geld maar bovenal wordt zo hun kantoor in de eigen regio een sterk merk.
DAK morgen: samen onafhankelijk blijven
Juist de intermediairs van DAK kijken vooruit naar een toekomst waarin ze onafhankelijk zijn en blijven. Zij zijn er voor hun klanten. DAK bouwt verder aan die toekomst aan producten en diensten die het werk van de intermediair uit handen nemen, luisterend naar haar leden en naar geluiden uit de markt. DAK wil morgen voor nog meer intermediairs van betekenis zijn om met nog grotere slagkracht coöperatief te ondernemen. Samen zijn we sterk en onafhankelijk. Gisteren, vandaag en morgen.  De meeste bedrijven hebben klanten of afnemers, DAK heeft leden! Dit is DAK.