WA beperkt casco autoverzekering? Bespaar tot wel €700 per jaar!

Veel consumenten betalen te veel voor zijn beperkt casco autoverzekering. Dat is helemaal niet nodig. Maar met meer dan 50 verschillende autoverzekeraars, ieder met hun eigen premies en voorwaarden, is het een begrijpelijk probleem. Een probleem met een oplossing: je autoverzekering vergelijken en overstappen bespaart je tot wel 700 euro per jaar!

Daarom beperkt casco autoverzekering vergelijken

Ondanks dat je tot wel 700 euro per jaar kunt besparen, heeft 60 procent van de autobezitters de afgelopen twee jaar niet omgekeken naar zijn of haar autoverzekering. Laat dat geld niet liggen en volg het advies van de AFM, Autoriteit Consument en Markt en de Consumentenbond: vergelijk autoverzekeringen.

Vind de goedkoopste beperkt casco verzekering

In vier stappen vergelijk je eenvoudig WA beperkt casco verzekeringen op premie en voorwaarden:

  1. Vul in welke auto je wilt verzekeren
  2. Laat ons weten wie je bent
  3. Kies beperkt casco dekking
  4. Vergelijk autoverzekeringen

Waarom beperkt casco verzekering vergelijken op Eenverzekering.nl?

We helpen je graag besparen op je WA beperkt casco autoverzekering. Dankzij de voordelen van Eenverzekering.nl weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Grootste aanbod beperkt casco autoverzekeringen vergelijken

We begrijpen dat je niet alle 50 verzekeraars één voor één na wilt gaan. Tegelijkertijd is het fijn dat er zo veel keuze is, omdat de kans groter is dat je een verzekering vindt die écht bij je past. Met vergelijken op Eenverzekering.nl is die kans even groot, zonder de moeite. Bij ons vergelijk je namelijk het grootste aanbod beperkt casco autoverzekeringen. Heb je de autoverzekering van je keuze gevonden, dan sluit je die direct af.

Premies, dekkingen en voorwaarden die je vergelijkt zijn gegarandeerd onafhankelijk en actueel. Wij krijgen deze gegevens namelijk van dataleverancier Voogd & Voogd. Hierdoor worden de gegevens niet beïnvloed door andere partijen. Daarnaast hebben we samenwerkingsverbanden met autoverzekeraars, waardoor de afsluitprocedure een stuk makkelijker is. Je sluit veel autoverzekeringen direct via ons af, zonder extra kosten.

14 dagen bedenktijd op je WA beperkt casco autoverzekering

Om te voorkomen dat je vastzit aan een autoverzekering waar je niet tevreden over bent, heb je veertien dagen bedenktijd. Bedenk je jezelf binnen twee weken, dan zeg je de polis kosteloos op.

Hoge klantwaardering

Bezoekers die eerder via ons hebben bespaard op hun WA beperkt casco autoverzekering geven ons een hoge klantwaardering. Met name het vergelijkingsoverzicht en de deskundigheid van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met de autoverzekering vergelijking? Onze vakkundige, adviseur helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 076-5653345.

 

Goedkoopste beperkt casco verzekering gevonden? Pak die besparing!

Autoverzekering overstappers bespaarden samen een hoop geld. Daar wil jij natuurlijk ook bij horen! Sluit daarom direct online je nieuwe beperkt casco verzekering af via Eenverzekering.nl.

Je nieuwe WA beperkt casco autoverzekering afsluiten doe je via onze site of we sturen je door naar de gewenste autoverzekeraar. Dit hangt af van wat onze afspraken zijn met de betreffende verzekeraar. Sluit je de beperkt casco verzekering via ons af, dan worden wij je tussenpersoon. Dit houdt in dat je wijzigingen en schades bij ons meldt en niet direct bij de verzekeraar. Word je doorgestuurd naar de website van de verzekeraar, dan loopt al het verdere contact via hen vanaf het moment van afsluiten.

Hoe beperkt casco autoverzekering aanvragen?

Zo vraag je binnen vijf minuten de WA verzekering van je keuze aan:

  1. Kies je gewenste WA beperkt casco verzekering
  2. Vul je persoonlijke gegevens in
  3. Vul je autogegevens in
  4. Beantwoord de slotvragen

KLIK HIER voor het aanvragen van een autoverzekering.

Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Eenverzekering.nl bespaarder!

Vergeet niet je oude autoverzekering op te zeggen zodra je WA beperkt casco verzekering is geaccepteerd.

Acceptatie WA beperkt casco autoverzekering

Na je aanvraag krijg je direct bevestiging of je voorlopige dekking hebt of niet. In de meeste gevallen kun je direct de weg op. Je krijgt binnen één tot enkele dagen te horen of je WA beperkt casco autoverzekering definitief is geaccepteerd of geweigerd. Zeg pas nadat je bent geaccepteerd je oude autoverzekering op. Dit mogen wij helaas niet voor je doen.

WA beperkt casco autoverzekering: handig om te weten

We bieden je graag informatie en tips aan, zodat je de perfecte combinatie tussen dekking en premie vindt. We zetten ze voor je op een rij:

1. Wat is een WA beperkt casco autoverzekering?

De WA beperkt casco autoverzekering staat ook wel bekend als de WA+ verzekering. Dit omdat het een uitbreiding is op de verplichte WA verzekering. De premie, dekking en voorwaarden verschillen flink per verzekeraar. Sommige verzekeraars bieden extra services aan, zoals een vervangende auto bij diefstal. Andere verzekeraars bieden een hogere vergoeding aan of een lager eigen risico.

De WA beperkt casco autoverzekering vergoedt schade die je voertuig aan anderen veroorzaakt, net als de WA autoverzekering. Daarnaast is schade door inbraak, diefstal, brand, storm en ruitschade gedekt. Met andere woorden: schades waar je zelf niets aan hebt kunnen doen en waar je geen schuld aan hebt.

Schade aan je eigen auto waar je wél schuld aan hebt wordt niet vergoed. Die kosten betaal je uit eigen zak. Wil je een andere dekking? Kijk dan eens naar de WA autoverzekering of de all risk autoverzekering.

Persoonlijke keuze

In de vergelijking geven wij je advies welke autoverzekering het beste bij je auto past. Heb je liever een andere dekking, bijvoorbeeld omdat je afhankelijk bent van je auto of een lening voor je auto hebt afgesloten? Pas dan zelf de dekking aan naar je voorkeur, zodat we je alleen autoverzekeringen met de gewenste dekking tonen.

3. Aanvullende autoverzekeringen

Met een aanvullende autoverzekering bescherm je jezelf tegen situaties in het verkeer die niet worden gedekt door de WA beperkt casco verzekering. Je past het overzicht eenvoudig aan zodat je alle beperkt casco verzekeringen ziet inclusief de gewenste aanvullende verzekering.

Schade inzittendenverzekering
De schade inzittendenverzekering vergoedt direct alle letsel- en zaakschade van jou en je medepassagiers. Onder zaakschade valt ook schade aan spullen die je in je auto vervoerde tijdens het ongeluk. Er wordt niet gekeken naar de schuldvraag.

Verkeersrechtsbijstandverzekering
De verkeersrechtsbijstandverzekering biedt juridisch advies en ondersteuning bij schades en conflicten in het verkeer. Heb je een ongeluk gehad? Dan wordt de schade voor je verhaald bij de tegenpartij. Deze verzekering heb je niet nodig als je al een rechtsbijstandverzekering hebt met verkeersdekking.

Pechhulp
Een autoverzekering met pechhulp vergoedt het ter plekke maken van je auto bij pech. Of je auto wordt naar de garage gesleept als repareren niet lukt. Vaak is vervangend vervoer inbegrepen.

4. Schadevrije jaren en WA beperkt casco verzekering

Het grote voordeel bij een WA beperkt casco verzekering is dat je niet terugvalt in je schadevrije jaren bij ruitschades, stormschades, hagelschades en diefstal. Je claimt de schade dus zonder dat dit invloed heeft op je bonus malus korting en je besparing door het overstappen!

5. Eigen risico WA beperkt casco autoverzekering

Wanneer je een schade claimt bij je WA beperkt casco autoverzekering geldt er meestal een eigen risico. Dit bedrag betaal je zelf per geclaimde schade. Voor schade die je bij anderen veroorzaakt betaal je nooit een eigen risico.

Het mooie aan een beperkt casco verzekering is dat je sterretjes in je ruit vaak gratis laat repareren bij een aangesloten hersteller. Je betaalt sowieso vaak minder of zelfs geen eigen risico bij aangesloten herstellers. Bovendien geniet je van nog meer voordelen, zoals garantie op de reparatie en vervangend vervoer.

Eigen risico verhogen of verlagen
Je hebt de mogelijkheid om je eigen risico te verlagen of te verhogen. Hoe hoger het eigen risico, des te lager de premie. Maar let op! Rijd je schade, dan betaal je zelf dus fors meer aan reparatiekosten.

Eigen risico vergelijken
In onze beperkt casco vergelijking geef je zelf aan of je het eigen risico wilt verhogen of verlagen. We zullen dan opnieuw je autoverzekering berekenen waardoor je direct ziet of en hoeveel je bespaart op de premie. Niet alle verzekeraars bieden deze mogelijkheid.

Als u vakantie plannen hebt en u wilt met uw auto op vakantie gaan, dan raden wij u een reisverzekering aan.

Via Sluitreisverzekeringkorting.nl kunt u 10% doorlopende korting krijgen op een annulering- of reisverzekering naar keuze, die wij direct onderbrengen bij Allianz Global Assistance.

KLIK HIER om naar Sluitreisverzekeringkorting.nl te gaan.